Menu Luk

Ryk jer væk fra forstyrrelser og overload – og hen til fokus og flow

Du genkender sikkert en hverdag …

… hvor opgavebunken er overvældende. Og hvor kollega-henvendelser virker forstyrrende, selvom du egentlig gerne vil hjælpe. Fokus og flow er en by i Rusland.

Måske har du prøvet at skabe fokus og overblik, blot for at opdage, at det er åndssvagt svært, når hverdagen brøler løs omkring dig.

Du har brug for Fokus Og Flow, har du! Og det har dine kolleger også. 

Fokus Og Flow er et koncept, der hjælper ledere og medarbejdere som jer med at bevæge jer væk fra forstyrrelser og overload og hen til en hverdag, hvor I hver især arbejder effektivt. Og hvor I samtidig har mentalt overskud til at hjælpe hinanden.

En del af udfordringen er nemlig, at I spænder ben for hinandens fokus. Derfor skal I i gang med at ændre individuelle arbejdsvaner sammen – og tale om det. Og dét kan godt være et lidt kildent emne. Men snakken er nødvendig.

“Fedt nok”, tænker du, “hvordan kommer jeg i gang?”

Du klikker på en af disse 3 muligheder for Fokus Og Flow


På 10 timer og 50 minutter kan alle i teamet tage de første, afgørende skridt væk fra forstyrrelser og overload og hen mod fokus og flow. Jeg har nemlig et live online forløb til jer.

Lær det med min hjælp

På 10 timer og 50 minutter kan alle i teamet tage de første, afgørende skridt væk fra forstyrrelser og overload og hen mod fokus og flow. Jeg har nemlig et live online forløb til jer. Byd mig på en uforpligtende kop kaffe, så kommer jeg forbi og fortæller jer, hvad det handler om (jeg er meget glad for kaffe).

Bed mig om hjælp til at starte samtalen hos jer

I skal over 3 forhindringer, finde det rette ben at stå på, og starte samtalen ud fra et enkelt spørgsmål. Dét er, hvad jeg sørger for, hvis I hiver mig ind til et foredrag eller en workshop.

Lav en uforpligtende forespørgsel via Youandx: ForedragWorkshop

3 forhindringer at komme over, det rette ben at stå på, og 1 spørgsmål at tale sammen ud fra. Dét er hvad I får, hvis I hiver mig ind til et foredrag eller en workshop.
Personlig produktivitet kan hjælpe dig væk fra forstyrrelser og overload og hen til overblik og overskud. Her får du tips og guides til at komme i gang. Foto: Ahmed Zayan – Unsplash

Lær det på egen hånd

Personlig produktivitet kan hjælpe dig væk fra forstyrrelser og overload og hen til overblik og overskud. Jeg har samlet en række guides, der hjælper dig i gang.